How to break a heart, with words.


Drömmar som spricker.

Ni vet hur det känns antar jag? Jag antar att det är någonting som händer oss alla. Dock känner jag att det händer mig allt för ofta nu för tiden. Jag skulle så gärna vilja följa mina drömmar, utan problematik, utan kriser, klara allting själv. Jag hatar att vara beroende av mina föräldrar, jag vill vara stark på egen hand och klara mig själv. Att inte klara sig med egna händer, är den mest provocerande sak i mitt liv just nu. Att veta exakt vad man vill göra, men inte är kapabel till att kunna följa den drömmen fullt ut.

 

För er som har chansen att följa eran dröm, gör det innan det är för sent. Ta vara på den lilla tid ni har, innan det inte längre går att göra det ni vill. Lova mig att följa era drömmar. Tack, på förhand.

 

Min dröm var att få gå på svedalas ridgymnasium.




Sixty eight.

Jaromir Jagr

Inspirerad av min väldigt nära vän, även kusin enligt oss, hon heter Fanny (vars efternamn är tjeckiskt Vydra)  och är halvt tjeck. Vi har mycket gemensamt eftersom att vårat största intresse är hockey, färjestad och tjeckien. Vi har även bestämt att när båda fyllt 18 år, och skaffat körkort, så skall vi bila ned till Tjeckien. Då skall vi alltså bila till Kladno, bosätta oss där i någon vecka, och sedan fortsätta runt i det vackra landskapet.

Denna man härstammar då ifrån samma land som Martin Sevc, alltså Tjeckien. På hans nyfödda tid, tjeckoslovakien. Han och Martin är även från samma stad, Kladno. Spelat i samma klubb, en tjeckoslovakisk ishockey klubb. 
Vilken spelare, vilken stjärna. Vart skall jag börja och uttala mig? Sättet han spelar på, hans statistik. Det är sådana siffror man gärna vill lägga ögonen på och tänka, någon dag skall någon stjärna från våran familj ha si och så höga siffor i sin statistik.

Numera spelar han för Philadelphia Flyers, han skrev på kontrakt med P F sommaren 2011, då han bestämde sig för att göra en comeback i NHL. Tidigare NHL-klubbar han har spelat i : New York Rangers, Washington Capitals och Pittsburgh Penguins. Jag hade gärna sett honom fortsätta spela i New York Rangers men.. Jag hoppas han fortsätter sin karriär länge till, även om han gått in i de så kallade ”old days”.


It hurts so bad I can't take it any longer, I wanna grow old with you.


Jag vill så gärna ha dig, Dickies.


Firande av flera.

När jag vinkat av Amanda, så far jag iväg till min moster med släkten för att fira ett par födelsedagar och förtidig mors-dag. Väl där väntade grill och en hel del hopp på studsmattan, samt kvällssol som man definitift inte tackar nej till. Jag fick ett par bilder på mina fina jag har i släkten. Mormor, som avskyr att vara med på bild blev då genast tvungen att slå sig ned i gräset framför häcken för att bli plåtad. Samt min lilla Maja, som har klippt lugg, för er som följer bloggen vet att jag brukar fota henne och inte känner igen henne med lugg.


Domissamerica.blogg.se


You are the fire.

I fredags tog jag min bräda och for in till stan, för att möta upp Amanda på torget. Sagt och gjort, helt plötsligt sprang vi runt som yra höns och letade efter vad vi skulle ha till våran mysstund längs älven. Vi hade då bestämt en eftermiddag med jordgubbar, dryck, brädor och mys. Vi satt där, längs klarälven och talade om saker från himlen och jorden. Vi doppade även håret i älven och tog en himlans massa fina bilder. Tyvärr inte med kameran, så efter detta inlägg slänger jag in några bilder som jag tagit med min iPhone. Jag ville för övrigt tacka, Amanda för den fina eftermiddagen. Som hade tema rött. Nästa gång, kör vi på blått!


"I think a soulmate is a person who makes you be the most you, you can possibly be."


Jag drömmer om det här.


Jag vet att du har tänkt, berätta alltid hur du mår.


I'm close behind.

Under gårdagen så kilade jag hem till Rebecca för att äta god mat och ta det lugnt. Tacos stod på shemat och det smakade som det skulle. Klockan drog iväg och vi cyklade in till stan, eftersom att det var Lots of Love (liten festival som hålls varje år, utav ungdomsfullmäktige), hur trevligt som helst. Vi satt i gräset och lyssnade till de olika banden, gick runt lite på udden och delade skratt som väkte uppmärksamhet, hit och dit.
Men jag, som skulle sova över hos min vän Andrea stack lite tidigare och hamnade i soffan hos Ea. Vi pratade och skrattade, åt allt och lite till må jag säga. Vi hade en riktigt mysig natt, som avslutades med att se på filmen "War horse", dock blev klockan så långt in på morgonen att ögonen slöt sig då och då, så vi får avsluta filmen en annan dag helt enkelt. Vi tog även en promenad med Andreas hund, Loka. Hur mysigt som helst, men värmen tog nog kål på oss båda. Då Andrea var, till skillnad från mig, lättklädd. Jag önskar jag hade samma klädsel, dock hade jag svarta jeans och skjorta. Ja, det var varmt!
Hur som helst, så vill jag tacka Andrea för en jätte fin gårdag och dag.

 


Ševc Martin.


I'm forever keeping my angels close.

Jag är ingen skrivare, men jag har så mycket att egentligen skriva om. Som Martin, jag finner inga ord till hur nervös jag är inför hans val av klubbar, jag är nervös över vad han har för sig, vad som kommer att ske i framtiden. Kommer han : Vara i elitserien? Vara i KHL? Vara borta? Här sitter jag, utan någon som helst koll, jag försöker så jag spricker. If words were enough. Men, nu är dom inte det och jag får leva med att jag inte kommer kunna få ut alla dessa känslor i ord.

Jag minns så väl, när jag visste allt om denna man. Nu däremot, jag har ingen aning.

 

Det finns också en saknad som bränner sakta, och osäkert inuti mig och i min själ. Den extrema och icke nådiga smärtan kommer förmodligen vara kronisk, i detta nu känns det som så. Som om jag inte kommer få följa honom som en grönvit igen. Jag försöker att göra som jag blivit tillsagd, att se det positiva med hans flytt och karriär. Men när jag är såpass okunnig om KHL och alla dess klubbar, så bär jag en oro, att inte kunna följa honom som jag gjort i antal år. Sådär grön och fin, ni minns honom så här va?


I dessa kläder kommer vi alltid att minnas honom, men i dessa kläder vet jag inte längre om vi kommer att få se honom posera i någonting mer. Jag har aldrig slutat hoppas på denna man, aldrig. Han har alltid gett mig positiv respons, vilket jag kommer att fortsätta hoppas på att få. Men hur det än kommer att ske, så kommer han alltid vara Martin, för mig. Hans efternamn "Ševc", har blivit mitt smeknamn för många. Det, tro mig gör riktigt ont att höra. När han var en familjemedlem på heltid, så var det det allra bästa jag kunde bli kallad för. Men i dessa lägen, vill jag krypa under en sten, stanna där och vakna utav att han lyfter på stenen i klädseln grönvit. Detta är en mardröm, som jag hoppas sadlar om och blir till en dröm inom snar framtid. Så jag kanske kan skratta med hjärtat utan att det brister från alla håll och kanter. Jag vill kunna få se hans bedårande leende igen, minns ni?

 

After all the things I've been through, I miss everything about you.

Jag vet att många ger mig blicken och säger :"Vad har HAN givit dig?" Då har jag bara ett endaste svar, och det är: Allt. Denna man har givit mig allt, inte medvetet, men det har han. Han har fått mig att känna kärlek, som tro mig, vara länge. Han har fått mig till tårar, som skapats av både lycka och sorg. Skratt har jag fått, jag har fått lycka och mycket därtill. Jag känner mig bara tom just nu, som om ingenting kan fylla mitt tomhål efter denna man. Denna man var, för mig, min egna man. Denna man har fått mig på fötter. Detta må låta som om jag inte har något vett mellan axlarna, för er som inte förstår er på detta. Men detta var slutet på denna saga, den har inte fått sitt lyckliga slut än. Men det kommer, för jag slutar varken tro eller hoppas, på de jag älskar.


It's just words.

För er som känner er tomma inuti, som om ni inte har någon. Ta er en ordentlig titt innan ni säger det rakt ut. Finns det ingen som tagit sig an att lyssna till era berättelser om hur ni har det eller haft det. Finns det absolut ingen som jämnt tittat åt erat håll, givit er ett leende och satt sig ned för att ge er all tid ni behöver, kanske en tiondels sekund. För jag vet, att det finns alltid någon som har funnits där, eller jämt bara varit där jag behöver. Tillsammans har vi alla gått igenom någonting. Det är ytterst sällan man är helt ensam.  Så ta er en titt, innan ni uttrycker er som ensamma. Då jag väljer att säga detta är för att, det kan lika gärna stå någon nära som gett er allt den kunnat, och ni väljer att uttrycka er som om ingen försökt. Ett hugg i vänstra bröstkorgen är bara förnamnet för den personens interna smärta.  Så, ta er en titt och se alla dessa små detaljer vi ger varandra. Lägg märke till saker ingen annan skulle, för att kunna uppskatta alla stora mycket mer.

 


Love of my life, my soulmate, you are my best friend.


Stay with me, you don't have to go.


Såhär såg alltså våran gårdag ut, då vi firade mitt alldeles perfekta hjärta. Den bästa delen utav mig själv, min bästa vän. Min syster. Jag. Jag har inte så mycket att säga, låt bilderna tala om för er hur mycket vi tycker om varandra.

ASDFGHJKLÖÄ

Namn: Jonna Eva Linnéa Danielsson.
Piercingar: Inga fler än ett i vardera öra.
Tatueringar: Ingen just nu, men skulle vilja göra någonting betydelse fullt (Ja, färjestad..) och ingenting ytligt.
Längd: 168,3 senast jag mätte mig (dom tre millimetrarna är viktiga för mig).
Skostorlek: 39.
Hårfärg: Rödbrun nedtill, men en gråaktig ful utväst upptill. Men, jag har ingen aning om vad jag vill göra med håret, därför låter jag det vara, istället för att slänga i någonting som jag lär ångra.
Fräknar: Några få på nosen om sommaren tror jag...
Motto: Stort hjärta, hårt arbete. Det är det enda jag kan komma på att jag lever efter.
Kär? Ibland.
Önskar du att du bodde någon annanstans? Faktiskt inte, min solstad är perfekt.
Tycker du att du är attraktiv? Jo men självklart! Eller...?
Röker du? Aldrig i mitt 16 åriga liv, har jag rökt, så nej.
Vilket schampo använder du? Tresseme, skall nog byta snart...
Vilken parfym använder du? Jag brukade använda mig av Hugo Boss, women. Men för tillfället, ingen.
Vad är du rädd för? Olika slags förluster.
Gillar du att tvätta? Jag tror att det har hänt EN ENDA gång, då stod mamma bredvid och guidade mig.
Gillar du berg- och dalbanor? Den rädslan börjar släppa, men balder.. NEJ.

Senaste...
Filmen du hyrde?
När fan senast hyrde man en film?!
Filmen du köpte? Samma här...
Låten du hörde: Erik Hassle - Stay
Låten du laddade ner? Det minns jag heller inte..
Personen du ringde? Mats Larsson
Personen som ringde dig? Mats Larsson
TV-program du såg? Jag titta helst inte på tv.
Person du tänkte på? Martin Sevc.

Favorit...
Låt:
Iris - Goo goo dolls.
Sak att göra: Umgås med min bästa vän, sjunga fram mitt lag, slåss i ring och sist men inte minst, rida!
Sport: Hockey, Ridsport och Boxning.
Dryck: Någon persika dryck min mormor alltid har på sommaren.
Kläder: Jeans och skjorta. Länge leve dessa plagg.
Film: The notebook, Flicka, My sisters keeper och massa fler. Finns så många...
Bil: Någon slags Audi faktiskt, som jag sett i skyltfönster!!!!
Serie: One Tree Hill, Prison Break, Greys Anatomy, Sons of Anarchy.

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke?
Ja, jo.. Det har jag ju.
Gråtit över en flicka? Min bästa vän.
Ljugit för någon? När jag varit tvungen.
Varit i slagsmål? När man var liten slogs man väl alltid? Eller? Okej, då var det bara jag... Annars enbart i ringen.
Blivit arresterad? Absolut inte.
Träffat någon från internet IRL? Yesbox.

Antal...
Gånger du varit kär?
Jag vet faktiskt inte.
Gånger ditt hjärta brustit? Det har hänt antal gånger.
Hjärtan brustet på grund av dig? Vad jag vet, noll.
Tjejer du kysst? Hm.. Rebecca, helt klart!
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? En hel del, och det är jag tacksam över.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Jag har ingen aning. Läser enbart sporten och där är jag verkligen inte med...

Senaste...
Boken du läste?
Hur kär får man bli? - Katarina Von Bredow (ÅHÅÅÅÅÅÅ ♥)
Personen du fick e-mail av? Twitter, vad jag vet.
Personen du fick brev av? Jag vet inte..
Personen du fick sms av? Anton.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Det var en herrans massa år sedan.

Brukar du svära mycket? Jävligt mycket.
När stiger du upp på morgonen? 7 oftast.
Vad har du på dig? Underkläder och sov-tisha.
Vad ska du göra ikväll? Fira min bästa väns födelsedag.
Vad är du allergisk mot? Absolut ingenting.
Var har du ont? Benhinnorna.
Använder du hårspray? Icke sa nicke.
Kan du stå på händer? Ja, faktiskt.
Håkan Hellström eller The Ark? Håkan Hellström, 100%.
Salt eller socker? Usch...
Gillar du ketchup? JA.
Är du glad nu? När jag tänker positivt, ja. Annars, nej.
Var du glad igår? Tänk för det var jag.
Vad dansar du till? Ja,adu. Jag är som sagt klumpig på foten så att... Dansa är ju inte min grej.. Eller hur mamma?
Stockholm är...? En krånglig stad.
Göteborg är...? En av mina favvis-städer.
Kan du sjunga? Nej,nej och åter nej.
Spaghetti eller makaroner? Svårt...
Land du vill besöka? Tjeckien. Tjeckien och Tjeckien.

Denna är alltså snodd av en blogg som jag tippsade om förut, Lovisa Munter

Läsvärda, må ni tro.

Här tänkte jag lägga upp några läsvärda bloggar, som ni endera redan läser, eller kommer tacka mig i all framtid för att jag tipsat er om.
Ellinor Åkeson
Emelie Palm
Rebecca Forsberg
Michelle Stensson
Paula Nordahl
Anton Kouba
Sanna Funeland
Lovisa Munter

You said: "Are you happy?"


Erik Hassle

Jag är helt såld på den här låten, lyssnar om och om igen. Han är ju så bra han, Hassle.



I fucking hate this.


Grattis på din bemärkelsedag, ♥t mitt.


Mitt enda hjärta.

Jag och min vackra bästa vän, begav oss in till stan laddade inför en rejäl kameratur. Det blev som det skulle, här i solstaden (som dock blev regnstad efter några timmar) för oss. Jag har egentligen inte så mycket att dela med mig utav, förutom att jag är lite småkär i livet och vad det erbjuder. Samt, att min bästa vän, är det enda jag lever för just nu. Bilderna nedan, är slarvigt tagna men var och en har en fin betydelse, på sitt sätt.

"You are my shining star, and I love you"

Jag blev genast hur sugen som helst på att dra med kameran ut på stan (lägg märke till att klockan är åtta på kvällen) och gå lös, tillsammans med den och min bästa vän. Men detta får alltså vänta några dagar. Annars har det varit ganska mysigt kvälls-väder här i solstaden, faktiskt. Men just nu, så sitter jag i min soffa och äter fruktsallad och lyssnar på lugnande musik och försöker fundera ut någonting vettig plan inför veckan. Jag har ganska mycket som jag skall ta tag i. Snart är det slut på läsåret och jag måste kämpa in i det sista nu, känner jag.

 

Ett stort tack till min kära vän, Emelie. Som funnits vid min sida denna helgen. Som ni förstått så är Emelie min väldigt kreativa, älskade, vackra och underbara vän som jag alltid har, right beside me. Detta skrev hon till mig i mitt block, min kära vän: "Du vet att jag behöver dig, och jag vet att jag har dig hos mig, för jag litar på dig och på dina ord när du säger att du inte kommer lämna mig. Jag är så innerligt tacksam att du finns hos mig fortfarande, idag, mitt allra käraste hjärta." Jag kan då, med hjärtat så varmt säga att jag kan inte hitta en finare Emelie, än min alldeles egna. Jag har hittat lite blandade bilder på mig och min solstråle som jag tänkte dela med mig av.



I'll be waiting for you.


Man blir trött på ditt jävla gnäll -Kent

Dagens låt: Utan dina andetag-Kent.
Dagens klädsel: Ej bestämt, för stunden: Underkläder.
Dagens frisyr: Utsläppt samt plattat tror jag det får bli.
Dagens make up: Det "gamla vanliga".
Dagens dricka: Vatten, får det bli.
Dagens mat: Tacos under kvällen.
Dagens godis: -
Dagens film: Ingen film har setts, än.
Dagens tidning: NWT.
Dagens vän: Emelie Palm.
Dagens person: Idag, tänker jag på er alla, som dagens person.
Dagens vill ha: Jag vill träna, idag, nu.
Dagens saknad: ES-hockey, vad annars?
Dagens köp: Jag har inte gått utanför dörren, klockan är halv tolv?!
Dagens bästa: Förmodligen allt, eftersom den skall tillbringas med Emelie.
Dagens sämsta: Känslor, och tankar.
Dagens internetsida: twitter.com
Dagens beroende: Musik.
Dagens roligaste: Ge mig någonting att skratta åt, så nämner jag det sen.
Dagens blogg: -

Vad vore jag, utan dina andetag?

Besviken.
Glad.
Ensam.
Omhändertagen.
Arg.
Längtansfull.
Ledsen.
Lycklig.
Upprörd.
Förvirrad.
Rädd.
Tacksam.
Ångerfull.

Du är för stolt, eller hur?

Nu skall jag sitta med mitt block, skriva ned allt. Jag tackar för mig, denna natt måste få ett slut.



Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här.


When you're not good enough

Klockan passerar snart ett och jag har precis kommit hem från en natt-promenad tillsammans med en kär vän. Vi delade många skratt och pratade om sådant vi missat under tiden vi inte talats vid. Vi vände i stan och tog bussen tillbaka hem, skilda men på kärt återseende. Tack, Andreas.

 

Under kvällens gång har jag även hunnit vara med min käraste vän, Luvis (Lovisa, för er som inte visste). Vi vandrade till affären och gjorde oss iordning för en mys-kväll. Vi pratade också om allt vi missat, och det vill jag lova var en hel del. Det skall egentligen inte vara så långa mellanrum mellan träffarna, men det blir så när man separeras efter högstadiet. Vi hade det åtmistonde väldigt trevligt och mysigt. Det är det som räknas helt enkelt. Vi såg även på filmen, "I rymden finns inga känslor". Den är så otroligt bra, jag har sett den minst tio gånger!



Som du saknas mig.


good-looking-friend

Jag måste bara börja med att berätta för er hur glad jag är över att jag har min boxningsklubb. Jag har börjat inse, att jag inte vet vart jag skulle stå i världen utan den. Träningen i sig är riktigt bra, om man vill vara tränad och skaffa sig en kondition som heter duga, bli stark, gå ned i vikt, vad som helst. Men jag har fastnat för själva boxningen, tränarna, medlemmarna, hela klubben. Jag lyser när jag är där, inombords. Alla där inne har ett ansikte av stål, med ett hjärta av raka motsatsen. Där inne känner jag mig fri, riktigt fri. Mitt välmående ökar drastiskt. Jag tror aldrig jag känt såhär inför att träna, och jobba med mig själv och med boxningen, som jag gör nu. Nu när det går framåt, då jag verkligen har en motivation.

Jag fick tidigare idag, tips av min vän Ellinor, som motivation. Som hjälpte mig otroligt när jag stod där, på det slitna golvet med svetten som rann i nacken, benen var överansträngda, lika så armarna. ”Tänk på: Färjestad mister guldet 2013 om du inte gör tillräckligt bra ifrån dig.” Det enda jag behövde, för att ta ett djupt andetag, sluta ögonen i ett par sekunder och köra gärnet. Det är min största motivation just nu. Jag skall ge allt, till hösten skall jag vara nöjd med mig själv och mina insatser inom boxningen.  Jag skall visa att jag kan, om jag vill. Tillsammans med dom andra eldsjälarna jag tränar tillsammans med. Vi kan, för vi är BK 1925, KARLSTAD.


You're my missing part.


Förmodligen mitt längsta inlägg.

Jag är ofta den som talar om mina tankar med mina nära och kära, jag skriver väldigt gärna av mig, lite för ofta kanske. Bloggen är ett ställe där jag verkligen inte bryr mig om vad jag får för reaktioner, det är det allra bästa. Jag skriver inte bara om vad jag gör om dagarna, Färjestad eller mina vänner. Mina tankar har en stor del i det hela, som ni märkt så är jag ganska impulsiv och det kan bli totalfel ibland.

 

Jag har haft vänner, som betytt världen för mig, sedan har jag förlorat dom, fått tillbaka dom. Så har det gått, i omgångar, hela mitt liv. Men jag undgår aldrig dom jag haft kvar hela tiden. Det är dom som får mig att se dom små ljusen längst bort i tunneln. Jag kämpar alltid för dom jag älskar, även fast dom inte förtjänar det, eller vill det själva. Det finns alltid någonting hos dom jag aldrig släpper. Om det finns någonting jag fastnat i, så tar jag mig aldrig ur det, jag släpper det aldrig. Där kommer problemen när man förlorat någon, som man verkligen inte vill mista. Man dras ned, man klättrar upp, tappar kontrollen, faller igen. Den proceduren kan pågå i evigheters evigheter. Men när man väl tagit sig ur det, blir det aldrig detsamma igen. Jag vet.

 

När jag är längst ned på botten, då botten is nådd. Jag kan gråta mig till sömns i flera nätter, skriva långa texter med papper och penna, tills fingrarna domnar bort. Tills ögonen rödsprängda, med huvudvärk som heter duga, lägga mig på golvet och stirra upp i taket, se en enda färg. Svart. Det är det enda som finns då. Svärta. Mörker. Smärta. Ensamhet. Jag bryter ihop, ligger kvar. Somnar tillsammans med tankarna, tankarna så hemska. Men någonstans där, när man har vaknat och bara önskar att man vaknat på andra sidan, så finns det alltid ett hopp, ett ljus eller någonting liknande. Det tar aldrig stopp. Det finns alltid ett ljus, en bra sida. Den sidan är det som väntar på en, efter att man brutit ihop och kommit igen. Det är det livet går ut på, bryta ihop och komma igen.

 

Det bästa jag vet är att sitta på weheartit och läsa texter, hitta mina känslor. Lyssna på musik som beskriver hur jag känner i ord. Göra om orden till mina egna, skriva ned dom och läsa dom om och om igen. Ta reda på varför, hur jag känner såhär. Letar upp lösningar, eller så gråter jag ut dom, det funkar det med (ironin flödar). Utan musiken tror jag inte att jag skulle klara mig, faktiskt. För den får mina tankar att samla sig, mina känslor att lugna sig, och jag blir i normaltakt.

 

Sen... Den enda personen i hela vida världen som klarar ett viss uppdrag, är Rebecca. Ni vet, när man ligger i sängen, och magen vrider och vänder sig, man har krämper i båda benen, båda armana, huvudet sprängs. Tankarna flyger runt i huvudet, man är kissnödig, man vill skratta, man vill gråta, paniken är som myror i benen, man skulle kunna springa en mil eller två. Fingrarna blöder för att man skrivit så mycket. Tårna brottas med varandra av nervositet, man drar håret bakom örat två/tre gånger mellan raderna. Man kollar mobilen oftare än vanligt. Knuten i magen bara växer och växer, den känslan. Den enda personen i hela vida världen som klarar av att lösa knuten är, Rebecca.

 


Twitter.com

Jag har blivit beroende, av det som jag aldrig skulle införskaffa mig. Alltså, twitter. Jag har sagt åt mig själv så många gånger att inte skaffa det, men valde att bryta det och följa trenden. Så nu sitter jag med mitt konto dag ut och dag in. Jag är helt fast. Därför har jag inte lagt så mycket tid på bloggen, förutom sådana där betydelsefulla bildinlägg.

 

Förutom twitter, så är det även hockey-vm som jag sitter fast i. Denna kväll stod det Sverige-Tjeckien på shemat, och tre kronor gav Sverige en 4-1 vinst. I mål hade vi Viktor Fasth, tillskillnad från häromdagen då Jonahs stod i målburen. Dagen till ära, gjorde våran alldeles egna, Jonas Brodin debut i VM, och bidrog till denna underbara vinst. Jag sitter över exhalterad i min säng och kan inte sluta blinka för att det är våran egna. Den enda elitseriebacken i VM, är våran. Våran.Våran.Våran.

 


Take me back, back to you.



Tack, Nils.


Dear, Emelie.


Kvällssolen lyser över oss på horsensgatan.

Efter en halvlång dag i skolan, begav jag mig hemmåt och la mig i min säng för en liten vila. Sagt och gjort.
Sedan rann tiden iväg och jag och Emelie hade bestämt oss för att plugga tillsammans hemma hos henne. Så just nu sitter vi och lyssnar till Nils Lofgren och pratar. Plugget går sisådär, men vi försöker. Strax skall jag ta min bok och dyka ned i den, för att imorgon väntar ett prov på mig. Vi får se hur det går.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2664423/images/2012/pic_200943278.jpg" class="image">


Please


Give my heart a break, please.

Klockan rullar på precis som vanligt och jag försöker med allt jag har att klämma fram något leende då och då. Dagen har jag tillbringat tillsammans med min kära vän Emelie. Vi har myst på stan med bär och dryck, på diverse ställen. Tillslut beslöt vi oss för att skiljas åt och det var gjort runt fem-tiden. Om en stund skall jag möta upp Rebecca med brädan och åka någonstans, vi får väl se var det bär av. Jag hoppas att vi får det lika mysigt och fint som jag haft i början av dagen. Ikväll ropar skolböckerna på mig kan jag lova er, jag har för mycket att göra för att det skall vara sant. Egentligen bör jag sitta inne resten av kvällen men.. Livet ropar högre!

I miss you.

You come down like early rain, and you,
Wash away my every pain, and you,
You have everything I need.