With you

Idag var det min andra dag på praktiken, och jag stormtrivs verkligen. Personalen är helt amazing, och likaså barnen (som jag förmodligen redan sagt) Men dagen i sig har varit ganska lugn. Jag har varit väldigt trött men samtidigt pigg. Är så pigg på att göra saker hela tiden, eftersom barnen är så kreativa. Då blir det så mycket roligare. En kommentar idag måste ha varit den skönaste och mest självsäkraste. "Han vill så gärna ha mig, han pussar mig heeela tiden"
Tänk om man hade den självkänslan!

Efter praktiken åkte jag in till stan för att möta upp Anton, vi gick en promenad längs älven. Jag menar, man har väl alltid trevligt med sin bästavän oavsett vad man gör eller? Sedan begav vi oss in i mitticity för att se om vi hittade något. Hittade en jättefin skjorta till honom, så den fick packas ned. Klockan närmade sig 7 så det var dags att gå till hans skola, då han har sökt till en någonting-med-praktik-vetinte i Dubai. Så jag hoppas att han kommer in. Hur som helst, vi hade en fruktansvärt trevlig kväll iallafall.
Nu sitter jag i sängen, med min katt och inväntar någonting som kallas mat. Sedan skall jag nog se på one tree hill.
Hade tänkt lägga upp en bild på min "fina" bästis men.. Han protesterar något så in i helvete.

True


Dag #1

Klockan kvart i åtta stod jag och väntade på bussen imorse, men ingen buss kom. Nervositeten steg, men tillslut kom bussen. Frågan var, skulle jag komma i tid till praktiken? Och självklart gjorde jag det. Första dagen avklarad. Den var mycket bättre än jag hade förväntat mig. Hur trevlig personal som helst, likaså barnen. Mina tider är 8:30-16:00. Dock kommer jag få vara med och öppna, samt stänga. Runt sju på morgonen och sex på kvällen. Jag hoppas innerligt att dom här 4 veckorna blir roliga. Jag ser verkligen fram emot att få jobba med dom här människorna. Just nu är jag ganska sliten faktiskt, då finns det en enda sak.. One tree hill!

Beautiful


Let me go. For your own best.

Dagens uppstigning: 11:00
Dagens humör: Glad, men dämpad.
Dagens väder: Molnigt och kallt.
Dagens klädsel: Svarta jeans, blå/vit randig tröja, blåa converse. 
Dagens "har gjort": Tagit farväl av mina kära och städat.
Dagens "just nu": Funderar på, vad i helvete håller mina katter på med?!
Dagens "att göra": Möta upp Victor, hockey, skriva klart min uppgift i skoltidningen.
Dagens längtan: Värme och kärlek.
Dagens bästa: Hockeyn, helt klart.
Dagens sämsta: Ovänskap.
Dagens drog: Musik, alltid.
Dagens kram: Förhoppningsvis får man några under matchens gång!


För den du är


Not cut out

Nu har båda mina kärisar åkt hem, och jag sitter här i mitt nystädade rum och väntar på att klockan ska dra iväg så jag kan springa iväg till bussen för att sedan bege mig mot arenan. Innan matchen skall jag möta upp Victor för en liten promenad (skall detta bli tradition?!).. För att prata lite. Sedan vandra till arenan för att känna hela hallen lyfta. Känna spelarnas närhet. Jag kan inte riktigt beskriva med ord hur den känslan sprider sig i hela kroppen. Sedan för att ta hem ytterliggare 3 poäng! Nu såg jag att klockan slog 12:55, ett litet lyckorus spred sig i mig. Idag, önskar jag ingetannat än att min hjälte skall sköta sig. Göra sitt bästa, göra allt och lite till. Vara den han är. Den jag fastnade för. Min Martin.

Wild ones

Just nu sitter vi med varsin ansiktsmask jag, Miranda och Rebecca. Mina kära vänner som jag tycker så mycket om. Än så länge har kvällen varit super! Och den lär bara bli bättre. Under denna dag har jag hunnit gå på stan, träffa Anton, och nu har jag världens bästa lördags-kväll med mina kära. Hur låter inte detta då? Nu ska vi ladda med mys och sedan tvätta bort maskerna. Hoppas ni har en superfin lördags-kväll.

He could swear, he never meant it.

Min buss gick direkt till Arenan, den arenan jag numera lever i. Eller åtminstone lever på riktigt i. Klockan rullade över 6 och jag var mer än bara taggad. En efter en kommer dom in på isen, med en kraft som lyfte hela arenan. Dock var det fruktansvärt lite folk där, och jag förstår inte varför. Jo det gör jag, men jag vill inte.

Matchen kunde dra igång, och det var högt tempo, bra kämpat. Men det var inte det spelet vi hade för någon månad sedan. Det här är någon annan stans, jag vill inte veta vart. Första perioden gick, luleå hade gjort 0-1. Mina förhoppningar sänktes till -55. Sedan hjälpte det heller inte att Marius (Holtet) fick matchstraff för boardning, efter att han hade tacklat Luleås Daniel Gunnarsson, rakt in i sargen. Nej jag känner inget medlidande. Han ska fan ha flera tacklingar om ni frågar mig. 
Andra perioden blev det en annan sak av det hela, hela 3 mål bara trillade in från våran sida. Var jag över +55? -Ja, jag levde på riktigt. För första gången på länge, såg det verkligen bra ut. Inte som förut, men vi är påväg. Påväg mot guld. Vi är grönavita, grönvita hjältar, tillsammans ska vi gå.
Tredje perioden fick båda lagen kämpa, men vi klarade det bäst. Vi höll oss på vägen hela tiden. Vi vann. 3 poäng, bara våra.

Efter matchen tog jag följe med min kära vän Victor, vi tog en väldans omväg och pratade om allt vi missat under veckan. Det var välbehövligt kan jag säga er. Så jag tackar allt för att jag har honom i mitt liv.

Just nu sitter jag bara här i min ensamhet och njuter av segern och väntar på att mamma skall komma hem. Samt titta på när mina katter har störningar i sitt beteende... Galna.



Dear Bestfriend.

Jag vet inte riktigt vart jag skall börja, men nu är det såhär att Rebecca. För er som inte vet, min bästavän. Som bor 100 meter ifrån mitt hus. Hon och jag har varit som systrar sedan barnsben, det har alltid varit jag och hon. Och som vi sett det, skulle det alltid vara så. Vi skulle bo minst 100 meter från varandra, livet ut. Men eftersom att livet ändras fort och kvickt, utan att man hinner blinka. Så är största sannolikheten att det inte blir som vi tänkt. Då min bästavän har bestämt sig för att söka till en gymnasie skola i stockholm, och flytta till sin pappa. Det är för hennes egna bästa för stunden, och jag förstår henne till 100%. Men som bästavän, vet jag inte om jag kommer klara mig med henne så långt ifrån mig. Jag har 100 meter till henne nu, jag kan se hennes hus när jag går utanför dörren. Jag vill att det ska förbli så. Jag vill inte bo 30 mil ifrån henne. Men jag antar att om allt går igenom och allt blir som det är tänkt, så får jag göra det ändå. Och istället prata timmar i telefon med henne.

 

Jag minns så väl när vi va små, hur vi bara kunde springa iväg någon stans och bara skratta. Ta cyklarna och bara fly från verkligheten, cykla ikapp, en solig dag och bara vara bästisar. Jag och Min Rebecca. Alla dagar var så enkla, vi gjorde allt tillsammans, och det gör vi fortfarande. Vi delar allt, som själssystrar. Hon är min andra halva, min allra allra bästavän.

 

Nu är det ju inte säkert att det blir såhär, men.. Jag är rädd utan henne. Jag är inte hel, jag är inte Jonna utan min Rebecca.
För tio minuter sen var jag ute och gick med henne, som alla andra dagar. Bara hon och jag, delade allt vi hade på hjärtat. Vi grät i varandras armar, och berättade för varandra hur vi känner. Och jag önskar jag kunde göra hennes liv till en dans på rosor utan taggar. Att hon skulle må perfekt här, här hos mig. Jag vet att hon mår som bäst i mina armar, och jag mår bättre än bäst i hennes.

 

Våran tradition.. Att varje 15 april, cykla till hammarö. Köpa bullar och dricka, sätta oss i lekparken, vara barn och cykla vilse ute på hammarö. Det gör vi varje år. Förra året var första året på 3 år som vi inte gjorde det. Pga trasiga cyklar, men detta året skall våra cyklar och allt annat funka. Och vi ska ta oss dit, göra våran grej. Åka hem, sätta in minneskortet i datorn och skratta åt alla bilder vi tagit.

Men hur ska det bli alla andra år? Ska du ta dig hit? Ska vi cykla i stockholm? Jag vet inte. Men traditionen skall inte brytas för att du är 30 mil ifrån mig. Vi skall ta oss igenom detta, du och jag.

 

Tre ord, bara till dig. Jag älskar dig. Min bästavän, min själssyster, min andra hälft, min Rebecca.


part #1


Bored

Dagens låt: Heres to the heartbreakers - Katy Mcallister
Dagens klädsel: Svarta jeans med svart skjorta.
Dagens frisyr: Plattat, nedsläppt.
Dagens make up: Foundation, rouge, brun/rosa ögonskugga samt mascara.
Dagens dricka: Apelsin MER
Dagens mat: Kyckligwok med nudlar, det var alltså min skolmat för dagen.
Dagens godis: Choklad, tyvärr.
Dagens film: Smala Sussie
Dagens tidning: NWT, vilken annars?!
Dagens vän: Anton Persson (bästa)
Dagens person: Synd att mina katter inte är personer.. Men det får bli Miranda Ståhlklo
Dagens vill ha: Lördag.
Dagens längtan: Hockey. Fredag. Färjestad Bollklubb.
Dagens köp: Ansiktsmasker.
Dagens bästa: Fick träffa min bästis en snabbis på stan.
Dagens sämsta: Kylan, den är hemsk.
Dagens internetsida: weheartit
Dagens beroende: iPhone
Dagens roligaste: "Första inlägget" HAHAHA
Dagens blogg: spaceherosuits.webblogg.se

Grönvit Passion




It's just words.. Right?

Det här förstår jag mig inte på: Hur man kan vara en medgångsupporter... Idioti

Det här kan jag inte leva utan: Ett namn, en själ, en famlij. Färjestad Bollklubb


Det här gör mig förbannad: När någon inte håller sina löften.


Det bästa jag vet: Känna känslan att vara lycklig.


Det värsta jag vet: Att förlora.


Det här kan jag: Jag är helt okej på att fightas, i ring. Men.. Var så längesen nu.


Det här kan jag inte: Vara lugn.


Det här vill jag lära mig: Kontrollera mina känslor.


Det här är jag i 5 ord: Energisk, Emotionell, Fanatisk, Glad, Impulsiv.



It's like I want to throw you off a cliff


They bring me to you



Inspiring images and videos

När jag kom hem idag, hoppade jag direkt in i duschen eftersom jag frös som bara den. Hur kallt är det inte nu? Jag tycker att våren ska krypa fram snart jag.. Jag ser verkligen fram emot att fota en massa fina vår bilder men mina fina vänner. En massa våriga porträtt och en massa fina solstrålar. Jag längtar såhäääär mycket! Det var nog allt jag hade att säga.. Nu ska jag vara emotionell på WeHeartIt.

Så länge varade mitt uppehåll

Detta måste bara vara en skräll Jonna. Att inte klara av att vara ifrån det här, när jag får en massa inspiration från alla håll och kanter. Kanske behövde jag säga stop, för att allt gott skulle komma till mig. Jag hoppas det här året blir helt underbart. Jag har mina motgångar, men jag ska kämpa emot dom. Och det känns så skönt, dock är mitt facebook-konto fortfarande inaktiverat. Och det får nog bli så framöver. Och jag saknar det inte, inte för 55 öre. (stop screaming..!) Just nu, så försöker jag faktiskt få in i min tröga skalle att jag bör plugga lite.. Men vafan.. Det går trögt alltså. Ni får skrika på mig nu. Hejdå.
Jag vill vara såhär glad, alltid.

Hej så länge!

Nu säger jag hejdå till omvärlden och tar hand om allt annat. Jag vet att det är bra. Peace.

Good life

Som ni vet tillbringade jag hela kvällen med Persson, vi kollade på film och skrattade, pratade om massa möjligt. Som jag har saknat honom, verkligen. Jag hade en väldigt mysig fredag iallafall. Och idag, är det hockey och jag är mer än bara taggad. Men innan det är matchdags så ska jag och Rebecca färga håret på henne. Vilken färg det blir, det får ni se senare. Hoppas verkligen det blir en stor skillnad! (Nu tror ni jag tycker hennes hår är fult men... jag menar bara att det vore väldigt kul!) 
Anywaaaay, Anton glömde sitt godis här så.. Hehe..

Fredagsmys

Klockan är snart kvart över fyra och jag ligger i min underbara säng och ska städa lite snart, eller ja.. Damsuga rummet, med tanke på hur dammigt det är. Och nu så gör min katt mig sällskap, tackar för det. Senare kommer Anton hit, som jag har saknat honom! Vi får väl se vad vi hittar på, allt och inget gissar jag på. Det är därför jag gillar min bästis. Men samtidigt är jag supersugen på att fota, så det blir nog av imorgon förhoppningsvis. Jag ska färga Rebeccas hår också, så det blir ju väldans trevligt.
Jag börjar bli fruktansvärt rastlös, så nu ska jag dejta sugaren.

I'm in love.


Let me in.

I dream of dreaming dreams of him - in twilight he's a constant blur
The picture is clear and I'm still fact he's fiction
I seem to miss the missing part, he's still my favorite work of art
The picture is clear and I'm still fact he's fiction

Det finns en anledning till att mitt hjärta slår för dig, för dig.


Fact Fiction

Klockan slog precis 21:30 och mitt huvud bultar högre än musiken i högtalarna. Det känns ganska rejält faktiskt, så jag ska tycka synd om mig själv från och med nu.
För övrigt så har jag spenderat hela min lediga lördag tillsammans med Sofia, som det var år och dar sedan jag umgicks med ordentligt. Den stora sanningen är att vi inte gjorde någonting vettigt egentligen, utan hade en massa att prata om och det går ju inte att befinna sig varken på bergvik eller stan utan att Sofia shoppar lite, men ingen blir förvånad.. Så det fanns med på listan också. Sedan har vi.. ätit godis? Jo men så är det.. Vi har som sagt bara varit helt vanliga Jonna  och Sofia, hela dagen.
Vi gick även förbi Olearys i stan, där matchen var igång i fullrulle. Då jag blir så inne i matchen och glömmer bort vart jag står. Hyvönen blir fälld och ur mig flyger "EEEEEY" Och jag inser sen att blickarna kom som regn droppar i en storm på mig.. Men vad gör man inte för att visa vem man är? Precis.
Nu dock ligger jag i min älskade säng, med nyrakade och insmorda ben. Underbart. Nu är det bara för tankarna att gå lösa och lyssna på underbar musik. Helt okej lördag ändå, även om jag gärna skulle spendera kvällen med min bästis som är sjuk.

#1

Finner inga ord. Vila i frid.

francisco lachowski

You speak right to my heart babe. Your smile. Be mine.

You shot me down.


JVM

Jag är insatt i dom svenska juniorerna av tre anledningar, och de lyder såhär. Jonas Brodin, Erik Thorell och Oscar Klefbom. Mina grönvita hjältar som tagit guld, och jag är så stolt. Det finns inget bättre ord än stolt. Ge mig alla tusen synonymer. Jag är så stolt.
Hur som haver. Igår runt sex befann jag mig i sveriges bästa hockeyarena Löfbergslila Arena, för att se mina hjältar på isen efter en lång tid. Matchen stod 0-0 väldigt länge och jag var så otroligt nervös och tankarna var på helt andra ställen. Dom blå gjorde 0-1, men efter ett tag kvitterade mina hjältar och det stod då 1-1. Förlängning blev, sedan straffar. Jag har aldrig känt mig så överväldigad av allt möjligt när vi kammade hem dom där två poängen. Dom var riktigt viktiga. All kärlek till dom grönvita. Dock har Martin blivit skadad, jag har för mig att det var någonting med ryggen, men jag är osäker. Jag står på mina bara knän och hoppas att han är tillbaka inom kort. Väldigt kort.
Klockan rann iväg och vi småsprang till bussen för att sticka in till stan, köpa dricka och vidare till Frida. Väl där satt Frida och Jocke, väldigt trevliga människor! Efter ett tag trillade det in några hit och dit. Min kära kusin Fredrik tittade även förbi, riktigt trevligt att få träffa honom efter långlång tid. Efter några timmar drog JVM igång. Och jag var sååååå spänd, men efter ett tag av olika anledningar kopplade jag nästan bort matchen. Och hur det är möjligt vet jag inte. Sitter med dåligt samvete för stunden, haha! Men vinsten blev vår. Även om jag verkligen ogillar sverige och har en förkärlek till tjeckien så.. Höll jag som sagt på sverige pågrund utav #25, #28 och #7.
Runt 6 på morgonen var jag hemma, och jag föll pladask ned i sängen efter en lång natt med världens skönaste människor!

Be mine.

Han måste nog vara den vackraste människan mina ögon skådat, den lilla killen får gärna knacka på min dörr och säga att han är min i all evighet och då kommer vi leva lyckliga i alla våra dagar.... okej jag ger mig.. men jag drööömmer mig bort!

Du minns ingenting, till skillnad från mig.

Gårdagen var helt okej, eftersom jag inte direkt var sådär jätte taggad inför nyår så försökte jag göra det bästa av situationen. Mina tjejer var helt klart bäst, och vi gjorde god middag och tog lite onödiga kort. Ni vet som fjortisar som vi gör nu för tiden! När vi väl hade tagit bussen in till stan träffade vi Idas vänner, och hade så fruktansvärt tråkigt i väntan på tolvslaget så jag finner inga ord. Men precis innan tolv kommer Emelie och Caroline och CO. Jag och Rebecca hjälpte emlan hem, tokunge! Sen firade vi nya året, det blev fint iallafall! Tack för nyår kära ni.