Stronger than ever.

Jag vaknade upp ganska tidigt här i Edsvalla idag, även om det blev sent inatt. Men som jag sovit gott skall jag säga er, usch så gott. För er som inte är informerade så bor jag i min mosters hus här i Edsvalla och vaktar det, samt katterna under en vecka. Den underbara familjen skall alltså till Danmark. Eller, vid det här laget bör dom nog snart vara framme. Jag har gett dom mitt ord att jag skall ta hand om det ordentligt, och det tänker jag också. Här har jag alla förmåner att träna och bada jag bara kan. Det skall bli så skönt, att bara få höra fåglarna kvittra om mornarna, öppna altandörren för att solensstrålar skall få kika in.
Redan idag kommer förmodligen bästisen hit och sover med mig tills på måndag. Det kommer göra allt tusen gånger bättre, självfallet.

Nu skall jag försöka komma på ett bra träningshema för mig, så jag kan ta tag i dagens pass någon gång. Det återstår att se vad som bliver av det. Medan jag gör det, så får ni ha en så underbar lördag ni bara kan. Ni kan ju passa på att äta lite choklad för mig.


Finner ingen tid.

Nu för tiden hinner jag verkligen inte med denna blogg. För er som undrar vad som tar upp min tid, nu när jag har sommarlov så är det: framförallt träningen, jobbet och mina vänner. Inga uppoffringar, men jag vill ge dessa tre kategorier all tid jag har. Jag jagar mina drömmar just nu och jag är villig att ge allt, därför blir denna blogg hängandes på en tråd utöver min vardag. 


Men det jag skall göra under sommaren hur som haver är att jag skall ta vara på alla stunder och leka med tiden. Träna tills kroppen är riktigt utmattad, shoppa så att plånkan svider, trötta ut mina vänner med mitt skratt tills dom inte orkar mer, allt detta skall ske. Jag måste säga att jag trivs ganska bra just nu, och jag mår bra. Mitt livs motto lyder: It's not about how hard you hit, it's about how hard you can get hit, and keep moving forward. How much you can take, and keep moving forward - That's how winning is done!
Jag vet att jag vill lyckas, so bad. Jag är villig att ge upp så mycket, för att kunna ge allt. Jag vill inte missa chansen att lyckas med det jag vill.

 

Nu har jag precis kollat igenom en massa inspirationsvideos och skall genast ge mer än allt.



Student 2012


krásný


Jag ber så hemskt mycket om ursäkt.

Ni som är insatta, och vet vad jag pratar om, när det gäller Färjestad. Jag hoppas ni är förstående. När Ole-Kristian börjar spela med oss, ute på isen på riktigt. Jag är inte redo, och jag vet heller inte om jag någonsin kommer att bli redo för honom heller. Jag vet, han ersätter inte Martin på något vis men att se dessa siffor bäras av någon annan, det kommer bara skapa smärta inom mig. Han är en grönvit, det vet vi nu alla. Men för det, så kan jag heller inte klara mig utan den evighetsmaskinen som höllt mig på benen, det vill säga Martin. En dag kommer jag kunna le åt honom på isen kanske, men den dagen är så suddig för min del just nu. Ni kanske ser den klart och tydligt, eller kanske redan ler åt honom nu. Men för mig är det inte så lätt, det funkar inte på det viset för mig och min själ. Nu skall jag samla mig och försöka låta tankarna lugna ned sig. Men, att ett hjärta kan gå itu, det vet ni alla.

Längesedan.

Det var fruktansvärt längesedan jag skrev en riktig text här faktiskt. Låt mig börja med att berätta för er att jag har ett alldeles för intressant liv, för att ni skall bli prioriterade, så enkelt är det. Jag har varit på studentbal, jag har tränat och pluggat det sista, umgåtts med underbara vänner. Det är vad jag gör, medan ni blir bortprioriterade. Jag tänkte visa lite bilder från min kusins bal, hon var så vacker skall jag säga er. Jag är inte personen som tycker om att bära klänning, men jag längtar faktiskt lite smått till studentbalen.

 

Idag däremot har jag befunnit mig ett par timmar i min skola, för att göra ett prov och en inlämningsuppgift. Sedan far jag hem, för att vila upp mig då jag var helt slut i hela kroppen. Runt åtta-tiden befann jag mig inne i stan för att möta upp en kär vän, och ta en relativt kort PW till arenan och pussa i luften där. Sedan satt vi och ventilerade oss på en träbrygga inne i stan, som vi gör allra bäst. Jag må tacka för att jag har sådana fina vänner att umgås med.



Grattis på födelsedagen.


Jag har dig, min bästa vän.


Ni har ändrat min syn på livet.

 




What if I fall, further than you?